A-website porsche.jpg
Wat doen wij?

Allereerst bespreken en kijken wij samen met u in welke staat uw auto verkeert, of er eventuele beschadigingen zijn en in welke mate uw auto vervuild is. Hierna leggen wij aan u uit hoe wij er voor kunnen zorgen dat uw auto weer “tip top in orde” ons bedrijf verlaat. Hieronder een beknopt overzicht met wat wij voor uw auto kunnen betekenen.

Exterieur (Buitenkant)

Voorreinigen: Uw auto wordt gereinigd, denk hierbij aan: Teerpuntjes, boomhars, vliegroest en spoorslag worden verwijderd en vliegen worden van de ‘neus’ gehaald. Velgen, deurstijlen, randen van de kofferbak, de kofferbak, wielbakken en motorruimte worden schoongemaakt. Pollijsten: Dit houdt in dat we de doffe laklaag weer op hoogglans brengen. Dit doen wij in 2 of 3 stappen. Met grover polijstmiddel halen we de krasjes en de doffe lak weg, met een fijner polijstmiddel zorgen we voor de hoogglans en voorkomen we eventuele Swirls in de lak. In sommige gevallen polijsten we de auto ook droog na, voor een nog beter resultaat. Afwerken: Wij bedoelen hiermee het verzorgen van de kunststoffen, het aanbrengen van een waxlaag op zowel de ruiten als de lak en het uitwrijven van de lak. U kunt hier kiezen voor een gewone wax, een teflonbehandeling of een Wax Guard behandeling. Na het uitwrijven van de lak vergeten wij ook niet de deurstijlen en velgen te behandelen! Na het uitwrijven van de lak zal er altijd nog een visuele nacontrole plaatsvinden.

Interieur (Binnenkant)

Stofzuigen: Voor wij beginnen met het reinigen van het interieur wordt de auto eerst zeer grondig gestofzuigd. De matten worden uitgeklopt en gediepstoomt. Als we klaar zijn met stofzuigen word er met perslucht nog eens door het interieur gespoten zodat het laatste vuil nog loskomt. Daarna stofzuigen we het gehele interieur nog eenmaal. Reinigen: Bij het reinigen van het interieur maken we alle kunststoffen schoon. Daarnaast wordt ook de hemel gereinigd. Lederen of kunstlederen delen in het interieur reinigen wij met een veilig reinigingsmiddel. Diepstomen: Met diepstomen zorgen we ervoor dat vlekken en nare luchtjes uit uw bekleding wordt verwijderd. Naast de stoelen en de achterbank diepstomen wij ook vloerbedekking, deurbekleding en de kofferbak. Afwerken: Wij reinigen en ontvetten de ruiten, stofzuigen de auto nog helemaal na en lopen het interieur nog helemaal na.

Niet alleen uw auto maar ook uw
motor, boot of caravan is bij ons in goede handen!

 ​Luxury 

CAR & BOAT

CLEANING